29 Şubat 2008 Cuma

Juusenki L Gaim

"Uzakta, çok uzakta, uzun, çok uzun zaman önce..."
Pentagona gezegen sistemini yöneten ölümsüz İmparator Oldna Poseidal'ın, hanedana karşı bir araya gelen ilk organize direniş hareketini yok etmesinin üzerinden yaklaşık 50 yıl geçmiştir. Şimdi, gezegen sistemi ölümsüz İmparator'un demir yumrukla yönettiği, onun kişisel ordusu olan 24 Tapınak Şövalyesi ve sinsi silah taciri Amandra Kamandra'nın HM ("Heavy Metal") kullanıcısı paralı askerlerinin halka karşı adeta terör estirdiği bir yer halini almıştır.
Çölleşmiş bir kıtanın unutulmuş iç bölgesinden gelen esrarengiz genç savaşçı Daba Myroad, yanında esrarengiz beyaz Heavy Metal robotu L Gaim ile İmparator'un ve onun girilemez sanılan korku düzenini yıkmak için kendi kişisel savaşını başlatmaya hazırlanmaktadır. Safdil teknisyeni Kyao Mirao, eski bir yağmacı çetesi üyesi Fanneria Amu ve soyu neredeyse tükenmiş bir ırkın son üyelerinden Lilith onun ekibine ilk katılanlar olurlar.
Şimdi Daba, bir yandan bu diktatör rejime karşı direniş hareketi başlatmalı ve İmparator'la eskiden kalan kişisel hesabını kapatmak için karşısına çıkan engelleri bir bir yok etmeli, diğer yandan da kendi kayıp geçmişinin mirasıyla yüzleşmelidir.

1 yorum:

Akuma_Blade dedi ki...

Bu yazı tarafıma aittir izin almamış , bir hırsız gibi çalmışsınız!

www.anime.gen.tr