3 Mart 2008 Pazartesi

Space Adventure Cobra - The Movie

Jane, Catherine ve Dominique; Myras isimli yok olmaya yüz tutmuş bir gezegenden gelen üç prensestir. Her kim bu üç prensesten birini kullanarak gezegene ulaşarak O’nu uyandırırsa 7 galaksiyi ve beraberindeki bütün yaşamı yok edecek bir güce sahip olacaktır.
Cobra başına büyük bir ödül konmuş bir kanun kaçağıdır. Jane Flower da güzel ve başarılı bir ödül avcısıdır. Rastlantı sonucu tanışırlar ve Jane Cobra’dan Lord Necron tarafından esir tutulan kız kardeşi Catherine’i kurtarmasını ister. Cobra, Catherine’nin tutulduğu hapishaneye sızmayı başarır, ancak Catherine kurtarılmayı istememektedir. Yaşanan koşuşturma sonucu Cobra da tutsak alınır ve dondurulur. Lord Necron’un isteğiyle Cahterine de Jane’i öldürür. Jane’in ölümü ile oluşan bir güç sayesinde Cobra yeniden hayata döner ve hapishaneden kurtulmayı başarır. Şimdi geriye kalan tek umut Dominique'dir ve bulunup koruma altına alınmalıdır.
Film Tv serisinde 3.bölümden başlayan aynı hikâyeyi işlemektedir. Hikâye aynı olmasına karşın, isimlerde ve kurguda çok ufak değişikler mevcuttur.

Hiç yorum yok: