14 Mart 2008 Cuma

Shonan Junai Gumi!

Shonan Jun'ai Gumi, Tohru FUJISAWA'nın Great Teacher Onizuka'nın öncesini anlatan aynı adlı mangasından uyarlamadır. Shonan Jun'ai Gumi, Onizuka ve Ryuuji’nin Onibaku efsanesini, lise hayatlarını, arkadaşlarıyla takılmalarını, aile yaşamlarını anlatır. Gerçi Onizuka'nın sadece annesini görürüz.
GTO'da genç ve güzel bayan öğrencileri avlamaya çalışan Onizuka, lisede de farklı değildir. Sürekli girişimlerde bulunur ama hiçbiri sonuca varmaz. Onizuka ve Ryuuji, sokak kavgalarında süperdirler ama iş, kızlara gelince beceremediklerinden stillerini değiştirmeye karar verirler. İkisinin de ilk hedefleri güzel öğretmenleri olur.
Shonan Jun'ai Gumi'nin animesinin yanı sıra animedeki hikayeleri anlatan gerçek oyuncularla çekilmiş, ev için hazırlanmış 6 bölümlük videosu da bulunmaktadır.
Anime 5 bölüm olsa da, animeden farklı olarak çekilen 6. bölüm; Shonan Junai Gumi!: Bad Company adını taşımaktadır. Shonan Junai Gumi!: Bad Company, Tohru FUJISAWA'nın Shonan Junai Gumi! ve Great Teacher Onizuka mangaları arasında yazdığı 2 ciltlik Bad Company adlı mangasından uyarlamadır ve Shonan Junai Gumi!'den öncesini yani Onizuka ve Ryuuji’nin nasıl tanıştıklarını, kavga ile başlayan güçlü dostluklarını ve Onibaku efsanesinin nasıl doğduğunu anlatır.

Hiç yorum yok: