4 Mart 2008 Salı

Kaikan Phrase

Santa ve Yuki, "Climb" adında bir müzik grubunun üyeleridir. Santa, kız arkadaşını grubun diğer elamanı ile yakalayınca gruptan ayrılır. Yuki, Santa'yı bırakmaz ve yeni bir grup kurmaya karar verirler. Towa'yı ikna ettikten sonra Atsuro yeni gitaristleri olur. Tek eksikleri şarkı söyleyecek birini bulmaktır.
Sakuya, otelde piano çalmaya başlamıştır ve mavi gözleri ile tüm kadınları baştan çıkarmaktadır. Yolu; Santa, Yuki, Towa ve Atsura ile çakışır ve birlikte "Lucifer"i kurarlar. Ancak aldıkları yol oldukça zorlu ve uzun bir yoldur. Sakuya'nın kişiliği ve geçmişi, diğer üyelerle özellikle de Santa ile anlaşmasını güçleçtiriyordur.
Lucifer grubunun, tüm zorlukları aşıp Japonya'nın en büyük müzik grubu olma yolundaki öyküsünü anlatan animeye... Bir süre sonra da genç bir şarkı sözü yazarı katılır. Animenin popüleritesinden Lucifer adında bir müzik grubu gerçekten kurulmuştur ancak ömürleri uzun olmamıştır. Shinjo Mayu'nun aynı adlı shojo mangasından uyarlamadır. Animenin ikinci yarısı asıl olarak mangayı takip eder.

Hiç yorum yok: