10 Mart 2008 Pazartesi

Daimaju Gekito Hagane no Oni

1999 yılında Birleşmiş Milletler ve Japonya'nın gizli askeri araştırmalar yapan grupları Güney Pasifik'teki Sansara adasında boyutlar arası yerçekimi alanları üzerine bir araştırma yapmaktadır: Proje deneysel bir tür yüksek frekanslı lazere sahip bir uydu üretmekle ilgilidir. Farklı bir boyuttan, bilinen hiçbir elemente ait olamayacak kadar yüksek enerji dalgaları alan grup buraya doğru bu uydununun frekans gücüyle bir geçit açmaya çalışınca bir felaket gerçekleşir. Fakat bu, yakın zamanda olacakların sadece başlangıcıdır.
3 yıl sonrasına gelindiğinde araştırma durdurulmamış, tam aksine olay günü karşı boyuttan edinilmiş vücut parçaları yüzünden daha da büyük bir gizlilikle devam etmiştir. Yeni proje ise aslında başka bir boyutta milyonlarca yıl önce ölmüş olan bu bio-mekanik yaratık ırkının birkaç örneğini dünyaya getirip askeri amaçlar için geliştirilecek bir silah olarak hayata döndürmektir ve hiçbir hükümetin bu gizli grubun yeni projesinden resmi olarak haberi yoktur.
Kaza günü üste bulunan Haruka Alford hala hayattadır ve aynı zamanda 3 yıl önceki proje için seçilen kişilerden biri olan, kolejden arkadaşı Takuya Gorozo'u üsse çağırır. Kazadan bu yana projeden ayrılmış olan Takuya ise projenin görünen yüzünden haberdar olmasa da uzun süredir haber yollamayan arkadaşının yolladığı bu mesajla şok olmuştur: Haruka, çok geç olmadan O'nu yoketmesini istemektedir.

Hiç yorum yok: