12 Mart 2008 Çarşamba

Candy Candy Movie

Kar fırtınasında, yetim çocukların evi olan Pony Evine bırakılan Candy, en iyi arkadaşı Annie’nin zengin bir aile olan Bryton’lar tarafından evlat edinilmesinden uzun süre sonra kendinin de Legon ailesi tarafından alınmak istendiği öğrenir. Mutlu bir yaşamı kendisini seven bir ailesi olacağını hayal eden Candy, artık yetimhanede kalmayacak kadar büyüdüğünü de hesaba katarak gitmeye karar verir. Ancak sandığının aksine bir evlatlıktan çok hizmetkârlık için götürüldüğü yeni evinde ailenin şımarık kızı Elise ve erkek kardeşi Neal’ın kötü davranışları karşısında zor durumda kalır.

Kendisini kötü hissettiği böyle anlardan birinde evden kaçar ve bilmediği bir yerde ağlarken tatlı bir ses ona ağlamamasını söyler. Sesin sahibi; güllerle bezeli bahçenin hemen dışında, duvarda oturan çok hoş bir çocuktur. Ardından gülümsemesinin ona çok yakıştığını söyleyen yakışıklı çocuk, kısa sohbetin ardından birden bire ortadan kaybolur. Candy, onun bir hayal mi yoksa gerçek mi olduğunu anlayamasa da kederini unutmaya ve gülümsemeye karar verir. Sonrasında Audrey ailesinin verdiği davete Legonlar’la giden Candy, kendisini pek çok sürprizin beklediği o gün tepede gördüğü çocukla bir kez daha karşılaşır ve onun bir hayal olmadığını anlar…

1976–1979 yapımlı Candy Candy TV serisinin en yeni yapımı olan bu film serisinden farklı bir sonla bitirilen, ayrıca olay akışının ve karakterlerin hızla geçildiği kısa bir animedir.

Hiç yorum yok: